Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern

Sist oppdatert: 24. januar 2018

BetBlocker ("oss", "vi", eller "vår") driver nettstedet https://betblocker.org/ og mobilapplikasjonen BetBlocker ("tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår.

Vi vil ikke bruke eller dele opplysningene dine med noen andre enn det som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi bruker personopplysningene dine til å levere og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begrepene som brukes i denne personvernerklæringen, samme betydning som i våre vilkår og betingelser.

Innsamling og bruk av informasjon

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å oppgi visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg.

Loggdata

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår, eller når du får tilgang til tjenesten via en mobil enhet ("loggdata").

Disse loggdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens IP-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, hvilke sider i tjenesten du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene og annen statistikk.

Når du får tilgang til tjenesten med eller via en mobilenhet, kan disse loggdataene inneholde informasjon som hvilken type mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, mobilenhetens IP-adresse, mobilens operativsystem, hvilken type mobilnettleser du bruker og annen statistikk.

I tillegg kan vi bruke tredjepartstjenester som Google Analytics, som samler inn, overvåker og analyserer denne typen informasjon for å forbedre tjenestens funksjonalitet. Disse tredjepartsleverandørene har sine egne retningslinjer for hvordan de bruker slik informasjon.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med små mengder data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon. Du kan instruere nettleseren din om å avvise alle informasjonskapsler eller til å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det imidlertid hende at du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten vår.

Tjenesteleverandører

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å tilrettelegge tjenesten vår, for å levere tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte funksjoner eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har kun tilgang til personopplysningene dine i den hensikt å utføre disse oppgavene på våre vegne, og er forpliktet til ikke å utlevere eller bruke dem til andre formål.

Overholdelse av lover

Vi vil utlevere personopplysningene dine der vi er pålagt å gjøre det ved lov eller i samsvar med en kjennelse fra en kompetent domstol, eller hvis vi mener at en slik handling er nødvendig for å overholde loven og rimelige forespørsler fra politimyndigheter eller for å beskytte sikkerheten eller integriteten til tjenesten vår.

Sikkerhet

Sikkerheten til personopplysningene dine er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi bestreber oss på å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte personopplysningene dine, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet. Vi gir derfor ingen garantier med hensyn til sikkerhetsnivået for opplysningene dine, bortsett fra at vi alltid vil handle i samsvar med relevant britisk lovgivning og EU-lovgivning.

Internasjonal overføring

Informasjonen din, inkludert personopplysninger, kan bli overført til – og vedlikeholdt på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, din provins, ditt land eller en annen statlig jurisdiksjon der personvernlovgivningen kan være annerledes enn i din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Storbritannia og velger å oppgi informasjon til oss, må du være oppmerksom på at vi overfører informasjonen, inkludert personopplysninger, til Storbritannia og behandler den der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen, etterfulgt av innsending av nevnte informasjon, representerer ditt samtykke til denne overføringen.

I tilfelle det oppstår en tvist i forbindelse med den internasjonale overføringen av data, samtykker du i at domstolene i England og Wales skal ha eksklusiv jurisdiksjon over saken.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, vil du bli sendt videre til tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese gjennom personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innhold, personvernregler eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til personer under 13 år ("barn").

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du er forelder eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, ber vi deg kontakte oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra et barn under 13 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, iverksetter vi tiltak for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernerklæringen vår fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Vi anbefaler deg å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom i tilfelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg enten via e-postadressen du har oppgitt til oss, eller ved å legge ut en tydelig melding på nettstedet vårt.

Jurisdiksjon

Disse retningslinjene skal styres og tolkes i samsvar med lovene i England og Wales, uten hensyn til lovvalgsregler.

Mobile Android-administratorrettigheter

Denne appen bruker tillatelsen Enhetsadministrator.
Når du har aktivert administratoren, vil du kunne blokkere avinstallering av programmer.
Når du aktiverer denne administrator-appen, kan BetBlocker utføre følgende operasjoner::
1. aktivere denne enhetsadministrator-appen
2. avbryte
3. avinstallere appen

iOS-datainnsamling og hvordan den brukes av BetBlocker:

1. Data som samles inn av BetBlockers iOS-app: Vi samler inn blokkeringstypen som brukeren velger – gambling/informasjon/porno eller en kombinasjon av disse typene – og informasjon som spesifikt definerer når brukeren ønsker at blokkeringen skal fungere.
2. Vi bruker denne informasjonen til å utarbeide riktig iOS-konfigurasjonsprofil og laster ned denne konfigurasjonsprofilen til brukerens enhet.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.