BetBlocker donaties

BetBlocker is een liefdadigheidsproject (geregistreerd bij de OSCR in Schotland) dat afhankelijk is van bijdragen uit de gemeenschap die we dienen. Deze bijdragen worden gebruikt om onze app te kunnen blijven onderhouden en ontwikkelen en klantenondersteuning te bieden aan gebruikers die moeilijkheden ondervinden. Als zodanig verwelkomen we van harte elke donatie die wordt gedaan ter ondersteuning van de duizenden mensen die de app al gebruiken.

Persoonlijke donaties

Bij BetBlocker begrijpen we heel goed dat veel van onze gebruikers al in financiële nood verkeren, omdat ze meer geld hebben verloren dan ze zich eigenlijk kunnen veroorloven. Als je je in deze situatie bevindt, open dan alsjeblieft je portemonnee, vouw je geld op en stop het terug. BetBlocker is bedoeld om onze gebruikers weer aan financiële stabiliteit te helpen. Het beste wat je voor ons kunt doen, is ervoor zorgen dat er voor je levensbehoeften gezorgd wordt. Dat was de belangrijkste reden waarom BetBlocker als een gratis hulpmiddel is opgericht, in plaats van als een commerciële onderneming.

Als je echter van mening bent dat BetBlocker je heeft geholpen, of je wil ons helpen het project voor anderen in stand te houden en dat kun je je gemakkelijk veroorloven, dan zouden we je zeer dankbaar zijn voor elke donatie die je wil doen:


 

 

 


100% van de gedane donaties wordt besteed aan het verbeteren van BetBlocker of het ondersteunen van onze klantenservice. Als je een donatie doet, accepteer dan onze oprechte dankbaarheid – met jouw bijdrage maak je een groot verschil voor een groot aantal levens.

Bedrijfsdonaties

Donaties uit de industrie zijn van levensbelang voor BetBlocker. Met veel meer financiële middelen dan de mensen die we helpen, stelt de goodwill van kansspelbedrijven ons in staat kwetsbare personen te blijven beschermen bij wie het leven negatief is beïnvloed door kansspelen.

We zijn altijd bereid om samen te werken met kansspelaanbieders (of andere bedrijven) die ervoor kiezen deze dienst en hulpmiddel te ondersteunen door citaten en statistieken te verstrekken als aanvulling op mediacampagnes om de sociaal verantwoorde acties te benadrukken om deze dienst en hulpmiddel te ondersteunen.

Daarnaast kunnen we – voor de bedrijven of groepen die grotere donaties doen – een reeks exclusieve mediamogelijkheden bieden. Je kunt ervoor kiezen de ontwikkeling van een nieuwe functie te financieren om de bruikbaarheid van de beveiliging van de app te verbeteren. Of help ons een ondersteuningsmedewerker aan te stellen voor een bepaalde periode. Deze laatste optie is bijzonder aantrekkelijk als je op zoek bent naar een verantwoordelijk gokken-gebaseerde mediacampagne voor een specifieke geografische regio – door een klantenondersteuningsmedewerker te financieren die vloeiend de taal van die regio spreekt, kun je BetBlocker helpen om meer gebruikers te bereiken en tegelijkertijd blijk geven van een betrokkenheid om kwetsbare gebruikers te beschermen in dat specifieke rechtsgebied.

Bij BetBlocker zijn we open en flexibel wat betreft ideeën en suggesties over hoe jouw bedrijf de sociale en regelgevende erkenning die je ontvangt, kan maximaliseren uit elke bijdrage die jouw bedrijf of groep bereid is te leveren.

Om bedrijfsdonaties te bespreken neem contact met ons op via [email protected]